Planes occasionally get delayed and leave you hungry while waiting. Plane food is often revolting despite sporadic efforts to improve it. People rushing about would have left home without time for breakfast. These are several good reasons for enjoying food-to-go to take in the waiting room or on to the plane.
And instead of the usual grim and dull fast foods, the British chef Jamie Oliver developped a new concept at London Gatwick Airport.
The food-to-go branding and packaging was developped by The Plant and is based on the 'joy of flying' idea, incorporating airport rumble strips, city flight codes, passport stamps and some plane iconography. The food-to-go packaging goes with the strap-line ‘Beautifully Fast Food’. What a challenge !
The food could even be tasty...
Les avions ont parfois du retard et vous laissent affamé pendant que vous patientez. A quelques exceptions près, les plateaux repas de l'air sont tout sauf gastronomiques. ll se pourrait même que vous soyez parti de chez vous sans avoir eu le temps de manger. Autant de bonnes raisons pour scruter à l'aéroport les douceurs 'à emporter' que vous engloutirez dans la salle d'attente ou carrément dans l'avion.
Pour changer des en-cas souvent tristes et ternes, le chef anglais Jamie Oliver vient d'ouvrir un nouveau concept à l'aéroport de Gatwick à Londres .
L'idée de la 'joie de voler' sous-tend le packaging développé par The Plant. On trouve donc sur les boites un graphisme et une iconographie du voyage avec des signalétiques d'avion, des tampons de passeport, des rainurages de sections de routes. Et sur la tranche, on peut lire 'Beautifully Fast Food', tout un programme ! Il se pourrait même que ce fast food soit bon..
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