Cécile Tarrière, créatrice de luminaires, a choisi une déclinaison gastronomique de la lumière.
Passée au tamis, râpée, hâchée menue, secouée comme une salade, la lumière est soumise à toutes les tortures normalement dévolues à nos aliments... Ici une boule chinoise, là une boule à facettes digne des pistes de danse discos les plus en vogue et pour finir c'est un passage à la moulinette.
The French designer Cecile Tarrière, offers a gastronomic interpretation of light fitting.
Sieved, grated, chopped or shaked like a salad, light experiences any torture normally reserved for our food... A Chinese ball here, there a multifaceted ball that would be appropriate for the trendiest dance floors and eventually light is put through the mill.
The French designer Cecile Tarrière, offers a gastronomic interpretation of light fitting.
Sieved, grated, chopped or shaked like a salad, light experiences any torture normally reserved for our food... A Chinese ball here, there a multifaceted ball that would be appropriate for the trendiest dance floors and eventually light is put through the mill.
A quand la machine à spaghettis-néon ? Could we think of a neon light spaghetti machine ?
Vous craquez pour ses créations ? Contactez Cécile via les Editions de l'Epure où ses collections sont en exposition.
You like her creations ? Contact Cécile through L'Epure Publishing Company where her series are currently exhibited.
Editions de l'Epure, 25 rue de la Sablière, 75014 Paris
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